johannalilian

På uppdrag av min mor

Publicerad 2012-09-28 16:51:34 i Fotografier, Kommentarer (2)

Idag har jag varit lite upp och ner. Föreläsning på förmiddagen och helt otroligt fnissig och övertrött eftersom jag endast fått typ 1 timmas (!!) sömn inatt. Sen kom dippen och jag mådde typ illa av trötthet. Nu är jag rätt lagom tror jag, men den här fredagkvällen spenderar jag nog däckad i min soffa. Dock orkade jag i alla fall ta mig ut och fota på uppdrag av min mor som vill ha lite fina foton till deras nyrenoverade badrum. Några av dessa får det nog bli, eller vad säger du mamma?

Sådana vänner

Publicerad 2012-09-27 22:50:21 i Vardagsgrubbel, Kommentarer (2)

Åh, la precis på efter att ha pratat med bästa Elsa på Skype. Senast vi sågs var i början på sommaren tror jag, och vi har inte hörts sen dess. Det blir liksom lite svårt eftersom hon befinner sig i Kanada, och det blir lite knas med tider och så. Men det som är så gött är att även om vi inte hörs så ofta, så känns det inte som det när vi väl hörs. Vi pratar på som vanligt och förstår varandra lika bra som alltid! Det är så fint med sådana vänner. Saknar dig, Elsa!
 

(Bilden kommer visst från Elsa själv)

Plötsligt händer det

Publicerad 2012-09-25 20:16:00 i Vardagsgrubbel, Kommentarer (0)

Man får liksom pysselfeeling, och rätt vad det är sitter man vid köksbordet med decoupage-kit och servetter och grejer och gör sig en liten låda. I just den här hade jag tänkt att ha alla mina nagellack. Kanske ramar in en av de återstående servetterna också, jag gillar verkligen det här mönstret!




För övrigt har jag haft en extra lång helg den här veckan, ända till idag faktiskt. Har hunnit med en födelsedagsfest i lördags, en spontan utflykt till Sollentuna i söndags, kvalitétshäng med en av mina närmsta och äldsta vänner i måndags samt några timmars fika och skitsnack idag. Gött mos.

Lycka ut i fingertopparna

Publicerad 2012-09-24 11:39:00 i Vardagsgrubbel, Kommentarer (0)

Åh nu har Mumford & Sons nya album kommit ut! Älskar deras musik, det är liksom lycka ut i fingertopparna! Snyggt omslag var det också...
 

Höstfeeling

Publicerad 2012-09-20 12:53:51 i Målat, Kommentarer (5)

Detta är alltså mitt bidrag till denna veckas torsdagstema "Höstfeeling". Idag är det Smäm som håller i temat, och om ni går in på hennes blogg så finns det en hel del snygga tolkningar.
 


 
Höstfeeling får jag när jag måste har kängor och halsduk och paraply när jag går ut. Då kommer man liksom inte undan längre. Sen har jag fått för mig att lyssnar på mer musik under hösten? Känns som om det är så många låtar på mitt Spotify som jag förknippar med hösten. Typ den här!!!

Tjuvtitt

Publicerad 2012-09-19 11:43:00 i Målat, Kommentarer (0)

Imorgon är det torsdag och det betyder torsdagstema igen! Känns kul att det är igång, behöver något att rita efter just nu. Igårkväll kände jag mig rastlös och trött på samma gång, så jag tog tillfället att vara ute i god tid och måla lite. Här får ni en liten tjuvtitt.

Sötare unge får man leta noga efter

Publicerad 2012-09-18 17:09:24 i Fotografier, Kommentarer (0)

I helgen var jag ju hemma i Sollentuna, bland annat för att gå på barnkalas. Min kusin Tyra fyllde nio och det skulle såklart firas. Tyvärr fick jag inte en endaste liten bild på henne eftersom jag hade fullt upp med att fota hennes lillasyster Melody, som hoppade studsmatta. Känner mig lite hemsk som bara fotar ena ungen, men vad ska jag säga...jag fastnade! Kan ni klandra mig? Sötare unge får man ju leta noga efter.


Fick en hel del bra bilder, men nöjer mig med två här och nu eftersom jag är lite tveksam över redigeringen. Får liksom inte till det! Nåja.

Uppdatering i svartvitt

Publicerad 2012-09-14 22:31:00 i Vardagsgrubbel, Kommentarer (2)

Sitter på bussen mot Stockholm nu. Tänkte ta en helg hemma med mamma och pappa, måste passa på när jag inte jobbar och innan allt plugg sätter igång på allvar. Riktigt gött med sen buss, det är typ jag och så en tjej till. Dock börjar jag bli lite uttråkad, orkar inte läsa mer om företagsekonomi, och Facebook är lite dött. Därav denna uppdatering och ett utdrag från mina senaste Instagram-bilder i svartvitt.



Seg föreläsning i skolan. Följt av roligare shopping med Anna och Erika (blev dock ingen hatt till höstgarderoben denna gång). Sen fika på Wayne's där småfåglarna var minst lika fikasugna som vi. Och så dagens kaffe på det, as usual.

Kreativiteten kickar igång

Publicerad 2012-09-13 20:39:00 i Grafisk design, Kommentarer (6)

Igår hade jag lite av en makeover-dag. Inte så extrema makeovers, men fortfarande tillräckligt för att känna sig lite mer fräsch och redo inför hösten typ. För det första besökte jag och Erika en av Jönköpings snyggaste frisörsalonger (enligt min mening) och fick våra frisyrer lite tillsnyggade. Det behövdes, eftersom jag klippte mig senast för snart ett år sedan. När jag kom hem hade jag dessutom fått paket, med lite sminkprylar som jag gått och väntat på. Det är otroligt vad några centimeter på håret och en läppglans kan göra! Under kvällen kickade kreativiteten igång, så även bloggen har fått sig en liten höstuppdatering.

Detta...
..har nu ersatts av detta...

Känns bra faktiskt! Det har även blivit lite shopping idag, så ja...nu kan hösten få börja.

Plugg och te och lite fotboll

Publicerad 2012-09-11 21:18:00 i Vardagsgrubbel, Kommentarer (0)

 Haha, det här med back on track ja...vad heter det, man ska inte ropa hej innan man kommit över bäcken? Hej ropade jag, och i bäcken trillade jag. Min förkylning, som var på väg att gå över, har nu blivit värre igen och nu sitter jag här med ömmande näsa efter allt snytande och nysande. Och eftersom jag verkligen vill bli frisk så fort som möjligt nu, så att jag kan börja träna igen, så blir det en lugn kväll med plugg och te och lite fotboll...

Back on track

Publicerad 2012-09-08 18:19:00 i Fotografier, Kommentarer (0)

Hej jag lever! Efter två veckors inspark (då jag inte hunnit något annat än att vara fadder åt de nya nollorna), så är livet nästan som vanligt igen. Åkte givetvis på en trevlig förkylning under insparken, och jag är fortfarande lite risig, men är snart back on track känner jag. Barnvänliga bilder och från dessa galna veckor kommer nog upp när jag orkar...nu tänkte jag däremot dela med mig av en bild som jag tog alldeles precis nyss. Vi är några i skolan som har startat en fotoklub där vi fotar efter teman och sedan får feedback på, bara för att inspireras och utvecklas i vårt fotande. Och detta är helt enkelt mitt bidrag till veckans tema, vatten. Enligt mig själv så blev resultatet sådär, så nästa gång ska jag nog inte vara ute i sista minuten, hej och hå. 
 


Prenumerera och dela