johannalilian

magic and pasta

Publicerad 2013-01-31 21:33:00 i Typografi, Kommentarer (1)

Ja då hamnade jag där igen, med ritblocket och pennan och ett visdomens ord som jag ville göra nåt med. Den här gjorde jag faktiskt mest för att jag häromdagen köpte en sån där fin skrivplatta på Granit, och ville använda den som ram till något. Hittade en tom plats att hänga den på i mitt kök, så det fick bli ett matcitat (haha, kul ord). Jag gillar ju pasta, så pasta fick det bli.

söndagstypografi

Publicerad 2013-01-28 09:52:00 i Målat, Typografi, Kommentarer (3)

Detta är vad jag sysselsatte mig med igår kväll. Hade världens flow! Och ja, det är från låten i förra inlägget. Det fick bli en tavla så att jag inte glömmer bort det. Men nu ska jag sluta tjata, jag lovar!
 

this year

Publicerad 2013-01-27 11:24:00 i Vardagsgrubbel, Kommentarer (0)

Okej. Här kommer ännu ett musiktips, jag känner liksom att jag är skyldig detta till mänskligheten (eller nåt haha), att sprida denna vidare. Den här låten la Anna , mitt livs DJ, upp på sin blogg och sen dess har jag toklyssnat på den. Den har liksom blivit årets låt, årets motto. Jag och ett gäng från klassen åker ju till Kina i vår för att jobba med ett skolprojekt, och med den här låten i huvudet så känns det så himla rätt. Det här året ska jag ta de chanser som jag får. Jag ska våga ta lite risker. Jag känner på mig att det kommer bli så sjukt bra. Och tack Anna för att du fyller våra liv med världens bästa soundtrack.

på repeat

Publicerad 2013-01-23 10:46:21 i Vardagsgrubbel, Kommentarer (3)

Den här går på repeat hos mig just nu. Hörde den på radio igår morse och blev liksom fast!

svartvittgrått

Publicerad 2013-01-22 10:15:00 i Inspiration, Kommentarer (0)

Oj tänkte döpa inälgget till långfrukost, men insåg att det skulle kännas väldigt fantasilöst så vi skiter i det. Men fantasilöst eller inte, långfrukost är precis vad jag har unnat mig. Bara sitta och dricka kaffet, lyssna på morgonpasset och scrolla på Pinterest. Precis vad man kan behöva ibland. Fast nu måste jag röra lite på mig för snart pyser jag till skolan och ska försöka få till en photoshoot med Anna och Erika. Lär bli kul om jag känner oss rätt.
 
 
Detta är lite av det senaste jag pinnat. Lite svartvittgrått i en fin blandning. Peppiga ord och vackra människor. Och den här chihuahuan alltså, vill bara ta tag i den och gosa näsan i nacken på den!

frukost

Publicerad 2013-01-15 11:49:47 i Vardagsgrubbel, Kommentarer (1)

Sådär, nu är jag tillbaka i Jönkan. Kom i lördags kväll och har redan kommit tillbaka till vardagen lite. Imorgon har vi vår första föreläsning för terminen, och idag ska vi nog träffas ett gäng för att chilla och ha det gött innan skolan börjar. Egentligen borde jag visserligen börja plugga till en omtenta som jag har i början på februari, men jag har liksom fastnat i ett litet projekt som är lite roligare. Kan inte visa vad det är för det är typ hemligt, men såhär såg min frukost ut i morse i alla fall, haha..
 

 

i got that tennis ball you asked me for

Publicerad 2013-01-10 12:09:53 i Skisser och teckningar, Kommentarer (0)

Igår när jag skulle plugga va, så började jag liksom skissa istället. Sämsta pennan, sämsta suddet och vanligt hederligt tunnispapper från skrivaren haha. Så kan det gå!
 

zimba

Publicerad 2013-01-09 14:12:24 i Fotografier, Kommentarer (1)

Zimba och jag. Världens största slöfockar just nu. Det här med jullov är skönt, men inte så bra i längden. Men idag har vi i alla fall orkat gå ut på en promenad, bra gjort av oss!

 

 

my false

Publicerad 2013-01-02 19:13:00 i Illustrationer, Kommentarer (0)

Egentligen har jag ju jullov fortfarande. Fast jag har liksom lite skolarbete kvar att göra, så under de två veckor som återstår av mitt jullov ska jag försöka fixa det, innan allt nytt skolarbete strömmar in. Fast idag har jag fuskat lite...
 


Prenumerera och dela