johannalilian

Hej Slottsgatan

Publicerad 2013-03-31 22:35:20 i Vardagsgrubbel, Kommentarer (0)

Sitter nu i min nya, fina lägenhet. Slötittar lite på TV men borde egentligen gå och lägga mig snart, är så himla trött. Att flytta och fira påsk samtidigt tar liksom på krafterna. Men jag har i alla fall fått träffa familjen och leva lite på föräldrarna i helgen, det är ju alltid trevligt. Har en svingod potatisgratäng i kylen till exempel, ha! Kommer sakna gamla lägis, den passade mig som vaniljglass passar till jordgubbar. Men nu har jag en lägenhet som är lite närmare allt, och som jag tror att jag kommer kunna trivas i också. Så hejdå Sylviagatan, hej Slottsgatan! 

ja tack

Publicerad 2013-03-26 10:31:03 i Vardagsgrubbel, Kommentarer (0)

Nedräknaren står numera på 10 dagar, innan vi tar vårt pick och pack och flyger till Kina. Innan dess ska jag dock hinna flytta, och fixa en massa grejer inför resan. Så just nu sitter jag och längtar mig bort lite, kanske kanske åker vi till Sanya på Hainan i slutet av resan bara för att koppla av innan vi åker tillbaka till Sverige igen. Hoppas på att jag möts av något sånthär i så fall, för det skulle jag behöva.

tap out

Publicerad 2013-03-25 19:58:57 i Vardagsgrubbel, Kommentarer (0)

 
Alltså, The Strokes har kommit med nytt album. Detta är första låten, på skivan och jag älskart! Älskar när ett band kan behålla sitt sound utan att det låter gammalt och gjort. Får dessutom lite nostalgifeeling av The Strokes, typ tonårsnostalgi! Nu ska jag återgå till att försöka forma någon slags logotyp inför Kina-resan, hej!

söndag

Publicerad 2013-03-24 15:26:52 i Illustrationer, Kommentarer (0)

Det här gjorde jag alltså lagom till min 23-årsdag i veckan, bara för att liksom. Ikväll ska det firas lite mer ordentligt tillsammans med en massa andra vänner, kommer bli hejarns kul!
 

2013.03.19

Publicerad 2013-03-20 23:24:00 i Fotografier, Kommentarer (1)

Ja, igår var ju då dagen då jag för 23 år sedan fick se dagens ljus. Då var det väder jeansjacka, nu var det inte fullt så varmt. Men ville i alla fall dokumentera denna dag, så att jag kommer ihåg den när jag är gammal och grå.
 
Började med frukost och långkaffe, ingen stress här inte. Gjorde också klart en illustration, som bildade just talet 23. Inte för att jag är superego eller så, utan för jag hade tråkigt kvällen innan och kom inte på nåt annat.

Lite senare tog jag bussen in till stan. Snöade som sjutton gjorde det ju, vilket var lite bittert, men det finns ju inte så mycket man kan göra åt vädret!

Träffade Erika, som ju också fyller år denna dag. Hon fick ett roligt samtal från ett blombud, och lite sms och grejer.

Sen kom även Anna med våra presenter, den här fina fick jag, så himla fin!! Åker upp på väggen, omedelbart.

Sen gav vi oss ut i snöstormen igen, denna gång hamnade vi på Johans och åt födelsedagslunch.

Sen satt vi på en lång och utdragen föreläsning i fyra timmar, men sånt är ju inte så kul att se kort på så vi går raskt vidare till efterrätten som Anna och Julia gjort dagen till ära. Det var någon ljuvlig maränghistoria med hallon och vit choklad. Slängde i mig två bitar.

Erika med.

Haha muschen som alltid kommer fram på kort.

Efter föreläsning och fika var vi så himla trötta att vi i stort sett låg helt däckade i soffan. Förutom då Sofia och Petra hade lite paketutdelning, fina som dom är!

När vi började känna oss hungriga igen drog nårga av oss till donken. Otroligt lyxig födelsedagsmiddag faktiskt!

Sen tog batterierna på kameran slut, men kvällen avslutades i alla fall på Pipes med lite vin och öl och trevligt, avslappnat häng. Kan vara det bästa sättet att avsluta sin födelsedag på, ungefär!

arton

Publicerad 2013-03-17 19:03:00 i Illustrationer, Kommentarer (0)

Det är verkligen inte långt kvar nu, tills vi är på väg till Kina! 18 dagar för att vara mer exakt. Så. Himla. Taggad.
 

well hello

Publicerad 2013-03-15 18:09:14 i Vardagsgrubbel, Kommentarer (1)

 
Anledningen till varför det är lite dött här just nu. Men ikväll ska exjobbsrapporten in så förhoppningsvis blir det lite mer aktivitet här efter det!


Prenumerera och dela