johannalilian

2013.03.19

Publicerad 2013-03-20 23:24:00 i Fotografier,

Ja, igår var ju då dagen då jag för 23 år sedan fick se dagens ljus. Då var det väder jeansjacka, nu var det inte fullt så varmt. Men ville i alla fall dokumentera denna dag, så att jag kommer ihåg den när jag är gammal och grå.
 
Började med frukost och långkaffe, ingen stress här inte. Gjorde också klart en illustration, som bildade just talet 23. Inte för att jag är superego eller så, utan för jag hade tråkigt kvällen innan och kom inte på nåt annat.

Lite senare tog jag bussen in till stan. Snöade som sjutton gjorde det ju, vilket var lite bittert, men det finns ju inte så mycket man kan göra åt vädret!

Träffade Erika, som ju också fyller år denna dag. Hon fick ett roligt samtal från ett blombud, och lite sms och grejer.

Sen kom även Anna med våra presenter, den här fina fick jag, så himla fin!! Åker upp på väggen, omedelbart.

Sen gav vi oss ut i snöstormen igen, denna gång hamnade vi på Johans och åt födelsedagslunch.

Sen satt vi på en lång och utdragen föreläsning i fyra timmar, men sånt är ju inte så kul att se kort på så vi går raskt vidare till efterrätten som Anna och Julia gjort dagen till ära. Det var någon ljuvlig maränghistoria med hallon och vit choklad. Slängde i mig två bitar.

Erika med.

Haha muschen som alltid kommer fram på kort.

Efter föreläsning och fika var vi så himla trötta att vi i stort sett låg helt däckade i soffan. Förutom då Sofia och Petra hade lite paketutdelning, fina som dom är!

När vi började känna oss hungriga igen drog nårga av oss till donken. Otroligt lyxig födelsedagsmiddag faktiskt!

Sen tog batterierna på kameran slut, men kvällen avslutades i alla fall på Pipes med lite vin och öl och trevligt, avslappnat häng. Kan vara det bästa sättet att avsluta sin födelsedag på, ungefär!

Kommentarer

Postat av: Malin Aurora

Publicerad 2013-03-23 13:15:50

Himlans fina bilder!

Svar: tack så mycket! :)
Johanna Lidbrandt

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Prenumerera och dela