johannalilian

love

Publicerad 2012-10-29 11:04:45 i Vardagsgrubbel, Kommentarer (0)Smygstartar veckan med ledig måndag. Kände mig lite kreativ och testade mina stämplar som jag impulsköpte på Granit häromdagen. Mycket bra köp måste jag ändå säga. Älskart!

Birds

Publicerad 2012-10-26 17:39:00 i Grafisk design, Kommentarer (2)

Idag, kära vänner, har jag nästan inte gjort någonting känns det som. Har inte haft några föreläsningar idag, så jag passade på att ta en lång sovmorgon och fixa lite med nya datorn. Började nästan på en gång med det jag höll på med när förra datorn försvann, så nu är jag ikapp igen! Vad det är ska jag berätta lite senare, men jag kan avslöja att jag suttit i Photoshop rätt mycket. Sen blev det lite Illustrator också, när jag satt och skissade lite fåglar och blev lite inspirerad att ta det ett steg till. Försökte mig på ett mönster men det blev väl sådär haha. Men färgerna och fåglarna gillar jag! Får öva på detta.Gör om, gör rätt

Publicerad 2012-10-25 23:51:00 i Vardagsgrubbel, Kommentarer (1)

Det finns tillfällen då jag önskar att jag vore som Lisbeth Salander. Okej, hade jag varit som henne hade jag aldrig hamnat i den här situationen, men om vi bortser från det. För exakt två veckor sedan glömde jag nämligen min laptop på bussen (hade Salander aldrig gjort), där den sedan blev stulen såklart. Hade jag varit som Salander nu så hade jag fått tillbaka min dator med bilder och allt. Men, jag har istället blivit tvungen att köpa en ny. Utan bilder. Eftersom jag inte gjort någon säkerhetskopia....inte så Salander-ish det heller faktiskt. Såatte, hej jag är världens klantigaste tjej och nu ska jag börja om från början! Hursomhelst, därav bloggfrånvaron. Men kommer förhoppningsvis tillbaka på banan igen snart. Tills dess, as usual: instagram.
 

 

Livlina

Publicerad 2012-10-07 21:28:43 i Grafisk design, Kommentarer (1)

Okej, så härom veckan gjorde jag en liten header till min fina vän Linas blogg. Jag blir ju så himla glad när jag blir tillfrågad om att hjälpa till med illustrationer och tecknignar och sånt. Dels för att det är så sjukt kul, och dels för att det ju faktiskt betyder att folk gillar det jag gör. Alltid trevligt! Såhär blev den till slut, ett försök att sammanfatta personligheten i en bild liksom. Sen när jag är färdig med plugg och annat tidskrävande så kanske jag hjälper till lite med designen också.

sommarminnen

Publicerad 2012-10-05 22:38:00 i Fotografier, Kommentarer (2)

Ja hörrni. Idag var det tänkt att jag skulle plugga företagskunskap hela dagen men det har väl gått sådär lagom bra. Blev rastlös efter ett tag, så jag tog på mig joggingskorna och tog en runda. När jag kom tillbaka var jag ju tvungen att duscha och äta, och sen så började jag bläddra bland bilderna på datorn istället. Tänkte framkalla några som kan sätta upp på väggen. Lite vänner och sommarminnen och sånt man blir glad av!don't let it break your heart

Publicerad 2012-10-04 12:15:00 i Illustrationer, Kommentarer (7)

Åh vad fint, jag lyckades visst med ett litet bidrag till torsdagstemat denna veckan. Det känns alltid lite tråkigt om jag inte hinner, eftersom det är ett skönt och ofta behövligt avbrott att sätta sig med och slippa tänka på allt. Men den här veckan har jag ju hunnit både att vara ute och fota och sitta med torsdagstemat så det är gött! Den här veckan var temat En textrad ur en låt och det är Lady Thirty som håller i det. Jag kunde inte bestämma mig om jag skulle ha i färg eller svartvitt, så det fick liksom bli både och.
 
 

Don't let it break your heart - Coldplay

Den här låten får mig att må så bra, och just den här textraden kan verkligen få mig att se positivt på saker som verkar så himla hopplösa. Låt inte motgångar vinna över dig, låt dem inte krossa ditt hjärta.

oskärpa

Publicerad 2012-10-01 18:10:00 i Fotografier, Kommentarer (2)

Idag fick jag lite tid över att gå ut med kameran, temat för vår fotogrupp den här veckan är nämligen Höst och jag tänkte passa på att vara ute i god tid nu för en gångs skull. Jag har insett att jag börjar gilla bilder med oskärpa mer och mer, och just idag kändes det extra rätt på något vis eftersom det ger en liten höstruskig känsla till bilderna. Mysigt och lite kusligt på samma gång liksom...jag gillart!Prenumerera och dela