johannalilian

Måndagen

Publicerad 2013-02-26 12:05:31 i Vardagsgrubbel, Kommentarer (0)

Jag kan inte riktigt fatta att tiden går så himla fort. Jag känner mig alltid som en gammal tant när jag säger det, men det stämmer ju. Igår kväll hade jag och mina tjejer en liten planeringskväll inför Kina-resan. Vi kom egentligen inte fram till så mycket, förutom att det är lika lång (kort?) tid kvar tills vi åker, som den tid vi faktiskt är i Kina. Och fram tills dess ska vi ha gjort massa saker, vilket gör att tiden går ännu fortare. Rätt var det är står vi på Landvetter flygplats, dödströtta efter att ha spenderat en månad i Kina haha. Helt sjukt. Jaja, ska försöka njuta lite ändå innan vi åker så jag får lite svensk vår i mig.
 
 

griffeltavla

Publicerad 2013-02-23 19:07:53 i Typografi, Kommentarer (0)

Hej och hå. Idag är det lördag och idag har jag gått runt i mina myskläder och skrotat hela dagen. Njöt över att få sova tills jag vaknade och äta frukost i soffan framför nyhetsmorgon. Har passat på att städa hela lägenheten också, och när jag tröttnade på att städa satte jag mig ett tag framför datan och gjorde en variant på denna som jag gjorde för ett tag sen. Griffeltavlor är ju himlarns snygga.
 

she combs her hair, she's like a rainbow

Publicerad 2013-02-21 16:22:00 i Illustrationer, Kommentarer (3)

Ja då är det torsdag då. Jag har suttit hela dagen i skolan och gjort klart en uppgift som ska redovisas imorn. Skulle egentligen gjort det mesta igår kväll, men...självdiciplinen är ju som den är, så jag satt med torsdagstemat istället. Detta är vad som kom fram igår kväll, sisådär kring 00.53.
 
 
Fler bidrag hos Artemilia! Hej!

In his arms she fell as her hair came down

Publicerad 2013-02-20 09:47:47 i Inspiration, Kommentarer (0)

Okej, nu kommer ett till sånt här inspirations-och-fina-bilder-från-pinterest-inlägg. Men det behövs, för imorn är det torsdagstema, och jag tänkte försöka hinna göra nåt. Kommer förmodligen bli nåt snabbt och lite slarvigt, och mitt bästa papper är slut, men det hindrar mig ju inte från att leta inspiration. Veckans tema?
 
Hår.

spring

Publicerad 2013-02-19 14:54:02 i Inspiration, Kommentarer (0)

Idag är det ju kallt igen, va sjutton!? Är så himla trött på snö och slask, och efter de där dagarna av underbart vårväder för några veckor sen så vill jag liksom bara ha det tillbaka. Vill överge mina docs och springa runt i tygskor percis just nu! Längtar längtar längtar. Tur att pinterest finns i stunder som dessa.
 

minisemlor

Publicerad 2013-02-18 19:12:05 i Vardagsgrubbel, Kommentarer (1)

Förutom en tur fram och tillbaka har jag inte varit ute någonting idag, eftersom vädret har varit riktigt sunkigt, speciellt nu på eftermiddagen. Jag hade ju tänkt att vara effektiv och sitta med skolarbete, men jag fick ryck och började baka minisemlor. Så himla onödigt, men så himla gott. Fast jag tror att jag och mamma delar någon slags otur-med-bakning-gen eller nåt, för plåt nummer två råkade jag visst bänna lite...haha. Anyways, nu ska jag försöka ta tag i lite skolarbete innan jag ska på skypedejt med Elsa!
 
 
Receptet är helt och hållet härifrån.

göteborg

Publicerad 2013-02-17 18:45:00 i Vardagsgrubbel, Kommentarer (1)

Helgen har jag spenderat Göteborg. Egentligen hade jag varken tid eller pengar, men det struntade jag i och åkte ändå. För i Göteborg finns Ylva, och henne ville jag verkligen träffa innan det bär av till Kina. Det har varit en sjukt fin helg, vi har delat bra musik med varandra, druckit te i fina koppar, gått på våffelkalas, kollat på film, pratat och  druckit vin, satt upp tavlor och till och med hunnit jamma lite tillsammans. Så puss och kram Ylva, det var himla fint. Vi får ses i sommar och fortsätta på den där Radioactive-covern, right?
 

examensarbetet

Publicerad 2013-02-12 18:21:01 i Vardagsgrubbel, Kommentarer (3)

Åh, tröttheten som är min ständiga kompis just nu alltså, orkar inte med den. Plugget fortsätter, och nu är det examensarbetet som vi ska försöka få nån ordning på. På torsdag ska en del av rapporten in så just nu sitter vi i DG-labbet om dagarna och försöker vara effektiva. Går sådär när man ju måste hinna med fikapaus, ritpaus, lunchpaus, och ytterligare en fikapaus.
 
Och angående den där cliffhangern (som jag tror de flesta som överhuvudtaget läser denna blogg redan vet i ju för sig) - jag ska visst lämna min fina, stora lägenhet i Huskvarna för en fin, men lite mindre lägenhet i Jönköping. Det ni!

plugg & podcast

Publicerad 2013-02-05 14:35:11 i Vardagsgrubbel, Kommentarer (0)

Idag kör jag segdag. Sitter och pluggar och lyssnar på podcast i mjukisbraller. Har ett fruktansvärt fika-sug (typ kladdkaka och kaffe!!!), så jag funderar på att göra nåt åt saken...utanför snöar det, men har ändå köpt tulpaner för att få lite vårfeelings. Förutom det så håller det på att ske en del lite större förändringar här i livet, men jag lämnar den cliffhangern där så tar vi det i ett annat inlägg. Hepp.
 

perfektionisten

Publicerad 2013-02-02 16:17:00 i Typografi, Kommentarer (2)

Ja ibland blir jag lite trött på mig själv. För att om någon pytteliten grej blir fel när jag gör något, så måste jag göra om helt från början. Kan liksom inte leva med det där lilla felet som ligger och gnager. Ska inte säga vad jag blev missnöjd med på senate tavlan, men vi nöjer oss med att jag var tvungen att göra om den, ok? Så här är magic and pasta 2.0, och nu känns det genast lite bättre...Prenumerera och dela