johannalilian

KONY2012

Publicerad 2012-03-07 21:43:33 i Vardagsgrubbel,

Alltså, det här med KONY 2012. Den här videon har ju cirkulerat rätt mycket på facebook, twitter och andra sociala medier. När jag såg den idag var jag snabb att dela på facebook, och det låter ju helt fruktansvärt att den här mannen, Joseph Kony, skulle vara den dom säger att han är och göra det han säger att han gör. Videon berörde mig otroligt mycket och jag tror de flesta känner som jag.

Men..

...så läser jag det här (gör det ni också!) och blir rädd, arg och trött på hela den här SKITVÄRLDEN. Vem har rätt, vem har fel? Finns det ens rätt och fel, eller är allt bara en en enda sörja?

Det enda jag kan säga är att jag är så tacksam att jag är kristen. För om jag inte skulle vara det så hade jag inte vetat vad eller vem man ska tro på just nu. Är det så svårt att vara en bra människa? Är det så fruktansvärt svårt att bry sig mer om sina medmänniskor än om sina pengar eller sin makt? Ja tydligen. Därför är jag som sagt sjukt tacksam över min tro på Gud, som ger mig lugn i en omgivning som bara är kaos.


Jag är vägen sanningen och livet.
Joh 14:6

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Prenumerera och dela